Sök bland 190 963 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Brittiska korthåriga sötnosar

Uppsala , Uppsala

Hej alla kattälskare!
Jag har 2st goa brittiska korthåriga kattungar som snart är redo att få ett nytt hem. En hona och en hane.
Har nyligen chippat och vaccinerat bägge så de ska bara växa till sig i 1-2 veckor till och är som tidigast leveransklara 7e februari då de fyller 12 veckor.
De är födda den 15e November och i skrivandes stund äter, dricker och sköter de sina toalettbesök med bravur.
Vi är en familj som älskar djur så de är hundvana samt även bra med min grabb som är 4år och har lärt sig av de äldre katterna att man är försiktig runt barn :)
De övar fortfarande på klösningen och kommer förmodligen behöva öva ett bra tag till innan vanan finns.
I mitt "ny familj kitt" så får ni klösbräda vi övar på så de känner igen sig, mat, skål och kattlåda. Samt nån leksak så de känner igen sig i ny miljö. Detta är väldigt viktigt då de växt upp bland djur och är ni på jakt efter er första katt så är det ännu viktigare att de får nåt att känna igen. För er som aldrig haft raskatter innan så är de väldigt smarta djur och har väldigt starka personligheter.
Skriver med lite personlighetsdrag som framstår redan nu nedan:
Barney (hanen, silver solid i pälsen): Visar stor intelligens samt är en raket i hemmet. Sitter sällan still och älskar klättra, utforska små utrymmen och busa i mängder. Sover mer än gärna vid fötterna och älskar få uppmärksamhet.

Dina (honan, blå solid i pälsen): Väldigt kelig och kryper gärna upp bredvid en och spinner. Trivs enormt runt människor och är där när man tittar på film och liknande. Sover gärna på en plats hon själv väljer men till och från i vår säng.

Historik på ras finns i många generationer då deras far och morföräldrar är fortfarande vid liv och alla i deras släkt är renrasiga brittiska korthåriga katter. Färgerna är klassiska solid där hanen är silver och honan blå och till vår kunskap finns det inga blandningar i ras så långt man kan se historiskt.

Bilder på föräldrar och farfar finns vid intresse :)

läs mer
Rapportera produkt / användare

Sona

hej vad kostar ??