Sök bland 189 524 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Hundpassning i natursköna Sävja i Uppsala! (dagmatte/hundvakt)

Uppsala , Uppsala

Jag bor i Uppsala, Sävja som ligger alldeles intill ett stort naturreservat och även stora inhägnade hundrastgårdar i vilka jag spenderar flera timmar om dagen. Det finns flera olika hagar som lämpar sig för olika aktiviteter, bland annat en skogshage som är utmärkt för spår/sök, ett öppet fält för fri lek, och en hage med höga kullar för träning - detta gör att vi är anpassningsbara efter önskemål om aktivering.

I dagsläget så är det en vinthundsgrupp på tre individer som jag har hand om, en whippethane på 11 månader och två borzoitikar på 1 år - denna ras älskar att springa och skulle passa ihop med pigga hundar som behöver aktiveras. Därför så prioriterar jag mellanstora och större hundar, eller eventuellt mindre och tåliga hundraser som till exempel terriers, dock så kan det fungera med andra hundar också men det märker vi när vi ses och låter dom leka tillsammans. Det är extremt viktigt att den nya hunden fungerar i den redan befintliga hundgruppen och därför så behöver vi ses innan vi kommer överens om hundpassning. Här hemma finns det även två stycken barn i åldrarna 7 år och 8 år som är hundvana. Fotografering av hundarna ingår så ni får se vad vi har gjort på dagarna!

Priser varierar beroende på om det är tillfälligt, kontinuerligt eller vanlig hundrastning. Jag har möjlighet att ha hundarna under en längre tid vid till exempel semester, och att ta emot hundar med kort varsel.

Pris fast plats: 3000kr/mån (150kr/dag, med möjlighet för avdrag de dagar ni inte är här)
Pris "drop-in" hundvakt på dagen: 250kr
Pris dygnspassning: 300kr/dygn
Pris hundrastning i området: 100kr/h

läs mer
Rapportera produkt / användare