Sök bland 192 358 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

249 kr

SYMANTEC Norton Security Deluxe 2018 - för 5 enheter - REK.PRIS: 800 KR

SYMANTEC Norton Security Deluxe 2018 - för 5 enheter - REK.PRIS: 800 KR

Norton Security Deluxe 2018 för 5 enheter - REK. PRIS: 800 KR
Förpackningen innehåller Norton licens. KOSTNADSFRI LEVERANS OM PRODUKTEN LEVERERAS VIA E-MAIL.

Fungerar till PC, Mac, smartphones och surfplattor. På svenska/danska/norska/finska. Endast Norton-produkter har vunnit PC Magazine Editors' Choice Award 34 gånger, däribland 11 år i rad – fler gånger än något annat säkerhetsföretag.Utökat skydd för upp till 5 PC- och Mac-datorer, smartphones och surfplattor
Skyddar flera PC- och Mac-datorer, smartphones och surfplattor med en enda prenumeration.
Hjälper dig att hantera skyddet av alla dina enheter via en användarvänlig webbportal.
Skyddar mot virus, spionprogram, malware och andra internethot.
Skyddar din identitet och dina internettransaktioner.
Varnar dig för riskabla Android-appar innan du laddar ner dem.
Kostnadsfri svensk support via telefon och chat.
Norton din internetsäkerhet

Vi ser mer, analyserar mer och stoppar fler internethot än någonsin tidigare. Internetbrottslingar är mer avancerade än någonsin, och de använder sig av en mångsidig uppsättning verktyg för att komma åt din information. Andra tillverkare av säkerhetsprodukter kanske inte har resurser att hålla jämna steg med nya, uppdykande hot. Men Norton-produkter klarar det.

När hoten blir värre, blir våra produkter bara bättre. Våra team med säkerhetsexperter analyserar hela tiden nya hot och utvecklar nya sätt att skydda dina enheter från dem Vi fokuserar enbart på säkerhet och vi erbjuder en av världens högst rankade säkerhetstjänster. Vår kraftfulla kombination av hängivenhet och expertkunskaper kommer kunderna till godo.

Vad innebär det för dig? När du köper Norton Security får du en av de bästa säkerhetsprodukterna på marknaden i dag. Så enkelt är det Norton-produkterna har överträffat konkurrenterna i många välrenommerade, jämförande tests. Du får ett löfte om skydd som bara Norton kan ge.

Hitta rätt produkt, Har du fler datorer, eller vill skydda även surfplatta och/eller telefon bör du kika på Deluxe eller Premium

läs mer
Rapportera produkt / användare

800 kr

800 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken