Sök bland 191 332 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

190 kr

FRI FRAKT - NY D-Link Wireless N GO-RT-N300 Router

FRI FRAKT - NY D-Link Wireless N GO-RT-N300 Router

Surfa enkelt och trådlöst
Specifikationer
Allmänt
Krypteringsalgoritm WPA2, WPA
Remote Management Protocol HTTP
Frekvensband 2.4 GHz
General / Status Indicators Power
Antenn
Antenntyp Intern, Rundstrålande
Nätverk och kommunikation
Dataöverföringshastighet 300 Mbps
Trådlösa protokoll 802.11 b/g/n
Anslutningsteknik Trådlös, Kabelansluten
Protokoll för administration på distans HTTP
Antal WAN-portar 1
Mått och vikt
Yttermått bredd 12 cm
Yttermått djup 16 cm
Yttermått höjd 5.9 cm
Vikt 0.193 kg
Nätverk
Formfaktor Skrivbordsmodell
Integrerad Switch 4-ports-switch
Produktinformation
Wireless N300 Easy Router är en attraktiv ,högpresterande router som gör det enkelt att dela din bredbandsanslutning till Internet med alla dina enheter. Anslut den bara till ditt bredbandsmodem, använd sedan den webbaserade installationsguiden som vägleder dig steg-för-steg, och du har snabbt satt upp ditt nya nätverk. Oavsett om du surfar på webben via en stationär dator eller kopplar av på soffan med din bärbara dator, så är du uppkopplad var du än är i ditt hem.

Ett snabbt och pålitligt hemnätverk
Routern skapar ett hemnätverk med trådlös hastighet på upp till 300 Mbps för snabba filöverföringar, webbsurfning, och onlinespelande. Du kan också använda GO-RT-N300 i "Repeaterläge" istället om du redan har ett trådlöst nätverk och vill utöka räckvidden där.

Anslutning för dina enheter
Routern håller dig ansluten, oavsett om du använder en stationär eller bärbar dator, en smartphone eller surfplatta. Fyra 10/100 Fast Ethernet-portar ger snabb och pålitlig uppkoppling för dina kabelbundna enheter, medan du via det trådlösa nätverket kan ansluta alla dina trådlösa enheter i ditt hem.

Enkelt att komma igång, lätt att få ett säkrare nätverk
Att dela din Internet-anslutning behöver inte vara en komplicerad process - öppna bara en webbläsare för att komma åt installationsguiden och följ de enkla steg-för-steg instruktionerna för att komma igång. Skapa ett säkert nätverk med en knapptryckning med Wi-Fi Protected Setup (WPS), med enheter som har stöd för WPS så skapar du omedelbart en säker anslutning till en ny enhet utan att behöva ange inställningar eller lösenord.

Säkerhetsfunktioner som gör nätverket säkert
Routern har en mängd säkerhetsfunktioner, vilket innebär att du kan ansluta till Internet utan rädsla för din information komprometteras. WPA/WPA2-kryptering säkrar trådlös trafik över nätverket, förhindrar obehörig åtkomst och avlyssning, och en brandvägg (NAT) skyddar nätverket från intrång via Internet. Oavsett om du handlar på nätet eller gör din bankärenden, håller GO- RT-N300 routern dina data och ditt nätverk säkert.

Modern, elegant design
Den unika designen av routern innebär att du inte behöver gömma undan den i ditt hem . Med alla sina portar och kontakter diskret dolda på baksidan av enheten, kan du visa routern som ett snyggt komplement till ditt moderna hem.

läs mer
Rapportera produkt / användare

D-Link

50 kr

Dalarna, Falun / Borlänge