Sök bland 183 984 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

250 kr

TDK Trek Max A34. Tufft ljud i en rejäl och vattentät inpackning. Perfekt för folk i farten.

Små, batteridrivna högtalare kan man ta med vart som helst. Dessvärre är inte alla av dem lika förtjusta i att bli kvarglömda på terrassen och dränkta av en regnskur. Då behöver man en högtalare som är vattentät. Som TDK:s lilla Trek Max A34. Bakom det kryptiska namnet döljer sig en högtalare som klarar sig bäst när det öser ner. Och kan sköljas av i diskhon om sanden från stranden har klibbat fast när man kommer hem.

TDK skryter med att A34 är IP64-godkänd. Det betyder att högtalaren tål nederbörd från alla håll och är tätad så att inte smuts och sand kan tränga in. Det innebär att den är praktisk på resor och tack vare en godkänd batteritid på åtta timmar orkar den spela större delen av dagen. Sedan måste den laddas med strömförsörjningen som ingår. Högtalaren har en USB-laddningsport, men den är bara för att ladda mobilen med högtalarens inbyggda batteri.

TDK-högtalaren, som väger 1,2 kilo och är 24 cm bred, kopplas till mobilen via Bluetooth, men du kan också para ihop den med mobilen via NFC (närfältskommunikation) som går lite fortare. Sätt bara på NFC på mobilen och håll den intill högtalaren och godkänn sedan när högtalaren frågar om parkopplingen ska upprättas.

Det går också att plugga in mobilen i högtalaren med en 3,5-mm minijack-kabel från hörlursuttaget. Skulle någon ringa när musiken spelar kan du svara med svarsknappen på högtalaren och höra uppringarens röst i högtalarna, samtidigt som han eller hon hör dig genom A34:s inbyggda mikrofon.
Priset är mins 1604 kronor men jag säljer för bara 250 kronor snabb

läs mer
Rapportera produkt / användare

Klocka

1 500 kr

Uppsala, Enköping