Sök bland 188 144 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

400 kr

WiFi Smart IP Camera | Pan/Tilt | Full HD 1080p | Outdoor | Waterproof

Hemmeautomation blev bara enklare. Denna enkla att använda Smart Outdoor IP-kamera kan enkelt anslutas till ditt befintliga Wi-Fi-nätverk för att övervaka utsidan av ditt hus och spela in ljud eller rörelse.

Full HD-upplösning
Den spelar in i Full HD-upplösning (1920x1080 pixlar) för fullständig tydlighet för de tagna bilderna. Dessutom är kameran lika kraftfull på natten: med sitt nattsynsläge erbjuder en räckvidd på 15,0 m.

Vattentät
Denna IP-kamera är helt inbyggd i ett ultra-fjädrande vattentätt hölje och har ett generöst internminne på 16 GB.

Kristallklart
Inspelning av Full HD-videor och bilder med 1920 x 1080 pixlar med sin 1/3 ”CMOS-sensor för en kristallklar upplösning. Kameran utlöses när ljud eller rörelse upptäcks.

Tvåvägskommunikation
Det är möjligt att kommunicera via kameran eftersom tvåvägs talning och lyssnande är aktiverad - vilket betyder att den kan användas på samma sätt som en telefon när människor är inom räckhåll.

Enkel installation
Ett kamerafäste levereras med enheten och dess snabbguide garanterar att du kan installera den på nolltid alls.

Om Nedis® SmartLife
Upptäck ett brett och ständigt expanderande sortiment av produkter - som glödlampor, strömbrytare, uttag, sensorer och kameror - som alla kan kontrolleras genom en lättanvänd och intuitiv app.
Oavsett om du letar efter en enda smart glödlampa eller uttag eller vill automatisera hela huset, upptäck hur tillgänglig smart teknik är idag.

Funktioner

Liten vänlig design
16 GB internt minne
Panorera / luta funktionen för att täcka ett stort område
Vägg- / takfäste ingår
Aldrig använd nypris 1299

läs mer
Rapportera produkt / användare

Såld produkt går ej att svara på