Sök bland 183 990 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Generellt

Hur registrerar jag ett användarkonto på Citiboard?
Registrera dig via ett e-postkonto eller logga in med ditt Facebook-konto. Godkänn applikationen och detta blir ditt användarkonto
Hur loggar jag in?
Efter att godkännt applikationen är du automatiskt inloggad. Du besöker plattformen på www.citiboard.se , alternativt laddar ner iOS eller Android appen
Vad kostar det att använda plattformen?
Det är helt gratis att använda plattformen
Vad kostar det att lägga in annonser?
Det är helt gratis
Tar vi kommission på försäljning?
Nej, vi tar ingen kommision på försäljning eller köp utan det är helt och hållet upp till säljare och köpare att avsluta affären sinsemellan.

Lägg in annonser:

Hur lägger man upp en annons?
 1. Klicka på Lägg in annons och beskriv din annons
 2. När du är nöjd med resultatet, klicka Lägg upp annons
Hur många produkter är tillåtet annonsera i samma annons?
Vi har inga begräsningar om hur många produkter som får visas i samma annons. Använd alla fem fotona så dina produkter syns klart och tydligt. Detta för att en så snabb försäljning som möjligt.
Hur lägger jag upp en annons om att jag söker efter något?
 1. Klicka på + Lägg in annons och beskriv vad du söker efter.
 2. När du är nöjd med resultatet, klicka Lägg upp annons
Vilken typ av annonser får företag lägga in?
Citiboard vänder sig först och främst till privatpersoner, men exkluderar inte företag som vill sälja begagnade produkter. Sidan är inte för affärer eller företag som vill sälja nya produkter, de kommer att bli borttagna. Vad är inte tillåtet att sälja? Se våra användarvillkor
Hur man väljer en kategori?
Välj kategori
 1. Efter att klickat + Lägg in annons-alternativet, så skall en kategori väljas. Välj rätt kategori och under kategori för just den produkt du vill sälja/annonsera om.
 2. Att välja rätt kategori är kritiskt för din försäljning/förfrågan. Om du känner att du har svårt att välja rätt utgå ifrån dessa två alternativen:
  1. Genom att se efter i underkategorierna kan du se om din produkt passar bättre i någon av dem.
  2. Tänk efter var du själv skulle leta efter just den vara du vill utannonses om du var köpare och sökte efter just den produkten. För vissa kategorier, tex fordon finns det extra fönster att fylla i såsom: årsmodel, miltal, bränsle osv.
Hur skapar jag en attraktiv och passande text?
Titel: Kom ihåg att titeln skall vara beskrivande för att just din produkt skall synas bland hundratals liknande. Du skall därför vara konkret i din titel. Mystiska titlar, som ”Superdeal – se efter själv” eller ”Bästa pris – finns inte i någon butik” är inte särskilt beskrivande eller effektiva. Därför skall du i titeln skriva vad du säljer och sedan beskriva varan i beskrivningen. Kom ihåg att använda max, 200 tecken.
 1. I fältet för beskrivning kan du skriva in en mycket mer detaljerad text. Använd upp till 600 tecken. Försök ändå hålla texten så kortfattad som möjligt, med all tänkbar nödvändig information för att få varan såld så snabbt som möjligt.
Hur sätter man ett pris?
Priset skall vara avrundat till närmsta krona, man kan även sätta noll. Kom ihåg att ett attraktivt pris ökar chanserna att sälja din produkt så snabbt som möjligt. Vad det gäller just priset så föreslår vi att du söker efter liknande produkter om du är osäker på hur mycket varan är värd.
Hur ladder jag upp bilder från min dator?
Klicka på knappen för Ladda upp bilder från din dator, vilket du finner i Lägg in annons. Du har möjlighet att ladda upp maximalt fem bilder på samma gång och för varje annons. Kom ihåg att med fler bilder blir din annons mer intressant och attraktivt för köpare. Välj de absolut bästa fotona, visa det mest väsentliga för din annons. Det finns också möjlighet att vrida på fotona som laddas upp så de visas i bästa vinkel, radera eller ändra ordning på fotona. Alternativen finner du direkt på varje bild.
Hur laddar jag upp bilder från min mobil?
Du kan ladda upp bilder till dina annonser från de allra flesta telefonerna på marknaden. Det finns appar att ladda ner helt gratis för både iOS och Android.
Vilka foton godkänns inte att lägga upp?
Se våra användarvillkor

Dina annonser:

Hur kommer jag till mitt konto, där mina annonser finns?
För att komma till ditt konto på dator, klicka Visa mina annonser som du finner på vänstra sidan av skärmen under din profilbild. Du kan också se alla dina annonser på ”annonsflödet”, för att göra detta måste du hitta en av dina annonser klicka på ditt namn eller länken: Se fler annonser. Via iOS och Android appen kommer du till dem genom att klicka din profil längst ner i högra hörnet av skärmen.
Hur förnyar jag en annons?
Klicka Visa mina annonser, därefter klickar du på inaktiverade annonser. Via iOS och Android appen genom att klicka din profil längst ner i högra hörnet av skärmen. Finn annonsen du vill förnya och klicka, lägg in på nytt alternativet. Genom att göra detta blir din annons synlig på Citiboard igen.
Hur jag raderar en annons?
För att radera en annons, klickar du Visa mina annonser alternativet, sedan hittar du annonsen du vill ta bort och klickar inaktivera. När den väl är inaktiverad så kan du radera den för alltid. Via iOS och Android appen genom att klicka din profil längst ner i högra hörnet av skärmen och sedan gör du på samma sätt.
Hur ändrar jag en annons?
Klicka på Visa mina annonser, där finner du alla dina annonser, och via iOS och Android appen genom att klicka din profil längst ner i högra hörnet av skärmen. Klicka, ändra på den annonsen du vill ändra och gör dina förändringar
Uppdateringar av händelser eller interaktioner
Alla händelser som inkluderar kommentarer, gilla markeringar, följa och dela annonser på Citiboard visas i aviseringarna på Citiboard. Kommentarer skickas även till ditt Facebook konto (detta gäller endast på dator) och epost konto.
Meddelanden
Meddelanden som gäller dina annonser skickas till inkorgen på Citiboard, ditt epost konto och till ditt Facebook konto (detta gäller endast på dator) i form av en notifkation.
Hur delar jag en annons till min Facebook-profil och i nyhetsflödet?
När du slutför detaljerna i Lägg in annons finns valmöjligheten att ”Dela på Facebook”

Du kan också välja att dela din annons via Visa mina annonser, välj annons och dela den. På iOS och Android appen gör du detta genom att gå in på din profil, välja annonser och dela den annons det gäller.

KOM IHÅG: På grund av Facebooks begränsningar avseende deras servrar så är det ibland inte möjligt att dela flera annonser på kort tid.
Min annons blev borttagen/jag kan inte hitta min annons, varför?
Det kan bero på flera saker, men de mest troliga:
 1. Den motsvarar inte Citiboards regler och användarvillkor, se vad som gäller här: användarvillkor

Hur man söker

Hur söker jag annonser och produkter på Citiboard?
Du kan söka alla dessa i sökrutan som visas på alla sidor. Skriv in de sökord som är specifika för just den produkten du söker efter. För en så exakt sökning som möjligt så är ett tips att använda "" till sökordet, t ex. "Samsung Galaxy S4". Du får då endast upp dessa telefoner i sökresultatet. Skriver du enbart Samsung så visar sökresultatet alla Samsung telefoner och TV-apparater.
Hur kan jag se fler annonser från samma annonsör?
Klicka på annonsörens namn eller foto. På varje annons finns också möjligheten att välja: Se fler annonser från samma person.
Hur startar man att sökningar i kategorierna?
Om du skulle vilja se det senaste annonsen för en särskild kategori ( t ex mode ), klicka då på en av huvudkategorierna på vänster sida. Därifrån du kan navigera dig vidare, t ex välja underkategori.
Hur söker jag i olika städer/län eller i hela Sverige?
Om du vill byta stad, län eller söka i hela Sverige för att hitta en annons i de olika kategorierna, gör du det till höger av sidan.
Hur sorterar man mellan annonser?
På höger delen ovanför alla annonser finns valmöjligheten för att sortera och söka annonser efter:
 • Aktivitet - Senaste ställda frågan, ändrade eller senast inlagda.
 • Senaste - Senaste upplagda annons efter datum
 • Äldsta - Äldsta annonsen efter datum
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Flest kommentarer - På en enskild annons

Köp

Hur köper man en produkt?
För att köpa en produkt måste du ta kontakt med säljaren. Detta gör du genom att skicka ett meddelande, ställa en fråga (skriva kommentar) eller ringa personen direkt om telefonnumret finns angivet i annonsen. Diskutera ett möjligt möte och hur ni enklast kan göra för att slutföra affären.
Hur kommer man i kontakt med säljaren?
Du kan kontakta säljaren genom att sända ett meddelande, ställa en fråga (skriva kommentar) eller via telefon om säljaren angivit sitt telefonnummer.

Promota din Citiboardbloppis via din blogg eller Instagram:

Promota din Citiboardbloppis
 1. Gå till inställningar (kugghjulet) i ”Mitt konto” och aktivera din Bloppis!
 2. Ladda upp en snygg bakgrundsbild som kommer synas på din Citiboard-profil.!
 3. Lägg till din bloggadress eller Instagramadress!
 4. Ladda ner en snygg widget (bokmärke/emblem) och fäst på din blogg. Klickar dina läsare på widget:en kommer de direkt till din Citiboard-bloppis.!
 5. Alla som besöker din Citiboard-bloppis kan även börja följa dig där, vilket gör att du lättare säljer!!
 6. Lägg in som många annonser du vill på Citiboard, det är helt gratis!

 

Citiboard ikon på din iPhone och iPad

Så här sparar du "appen" Citiboard i din stad på Iphone!
 • Tryck på symbolen med en pil som pekar ur en rektangel längst ner i mitten på skärmen.
 • Tryck på ikonen "Citiboard" i mitten av skärmen.
 • Skriv in namnet på din stad i fältet till höger om Ikonen, tryck sedan på "Lägg till" uppe i höger hörn.
 • Nu ligger ikonen "Citiboard" bland dina andra appar på din Iphone, tryck på den innan ditt nästa besök!

Rapportera

Hur rapporterar man en annons som inte längre är aktuell eller innehåller fel?
Om du har upptäckt något fel i en annons, låt oss få veta detta. På varje sida under kontakt kan du anmäla fel, där du fyller i ett formulär över vad som är fel och skickar till oss. Alternativt skriver direkt till ägaren av annonsen och berättar vad som är fel.
Om jag misstänker oseriösa annonser eller annonsörer
Genom att anmäla oseriösa annonser, annonsörer till oss gör ni hela Citiboard en tjänst. Den här plattformen är till för er och med er hjälp kan vi hålla den ren från sådant som inte hör hemma på sidan. Kontakta oss
Tekniskt fel
Tipsa oss om eventuella tekniska fel så undersöker våra tekniker och korrigerar det omgående. Kontakta oss

Synpunkter och frågor

Synpunkter och frågor
Vi kommer att ta bort samtliga frågor och synpunkter från ”annonsflödet”. Vi hänvisar frågor och eventuella synpunkter till kontakta oss, som ni finner längst ner på sidan.

Om du fortfarande saknar svar på någon av dina frågor, så ber vi dig skicka oss ett mail så besvarar vi din fråga inom 24 timmar. Kontakta oss