Sök bland 184 039 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Heliga kontrakt. Väck din gudomliga potential.

Heliga kontrakt. Väck din gudomliga potential. Böcker & Studentlitteratur Jönköping

I egenskap av intuitiv healer har Myss funnit att människor många gånger inte vet vad som är syftet med deras liv, vilket har lett till att många mår själsligen mycket dåligt. Denna metafysiska sjukdom leder i sin tur till depression, ångest, trötthet och så småningom till fysisk sjukdom.

Men vårt syfte, "vårt individuella heliga kontrakt", är ofta svårt att uppfatta. Av den anledningen har Myss utvecklat en intressant och fyndig metod för att tyda det egna kontraktet.

Under denna process lär du dig att se ditt och andras liv symboliskt, vilket gör att du kan hantera din personliga kraft utan onödiga emotionella påfrestningar. Du kommer också att lära dig att uppfylla ditt heliga kontrakt: vad du, och bara du, är ämnad att göra på jorden. Slutligen hjälper Myss dig att lokalisera dina fysiska och emotionella sårbara punkter och vägleder dig till helande.

Heliga kontrakt är både visionär och praktisk: en unik process, ett upptäckande av självet, andlig arkeologi. Den är ett djärvt, starkt verk, ett stycke andlig visdom.

Heliga kontrakt. Väck din gudomliga potential.
150 kr

läs mer
Rapportera produkt / användare