Sök bland 184 025 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

700 kr

Balance Scooter Shoes

Andersson Balance Scooter Shoes. Fungerar helt felfritt och är i jättefint skick. Barnen har haft riktigt kul med dessa skor, men har vuxit ifrån dom. Väldigt sparsamt använda, så batterierna är som nya. Dom finns att hämta i Ubbhult Hällingsjö. Här är lite info om dom:

Njut av en total frihet med Andersson Balance Scooter Shoes, ett par eldrivna och balanserande skor med LED-belysning. Med två motorer på 200 W och en batterikapacitet på 2 Ah kan du köra upp till 10 km på en laddning och kommer upp en maximal hastighet på 12 km/h. Starta motorerna genom att trycka på startknappen på respektive sko, placera fötterna på de gummiförsedda plattorna och navigera proffsigt framåt och bakåt eller försök bemästra coola tricks tillsammans med kompisarna.

Balance Scooter Shoes har en hjulstorlek på 90 mm och väger 3 kg styck. När du åkt färdigt så finns det inbyggda bärhandtag för smidig transport mellan åkningarna. Skorna har en maxvikt på 100 kg och laddas med medföljande strömadapter. En laddning tar cirka 2-3 timmar.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Ankare

500 kr

Stockholm, Haninge