Sök bland 184 034 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

81 000 kr

Toyota Yaris 1.4 D-4D 5-D ACTIVE (2012)

Bild saknas
Bild saknas

Nu är det dags att sälja vår fina Toyota Yaris då vi har fått tillökning i familjen och därför är i behov av en större bil.

Bilen är i mycket fint skick både invändigt och utvändigt, och går självklart väldigt bra i både motor och växellåda. Vi har tagit väl hand om bilen, och den har blivit servad ”som den skall” och endast hos Toyota Center Originalverkstad. Självklart finns all servicehistorik och papper på samtliga underhåll och åtgärder.

Kontrollbesikning är gjord: 2015-06-13 utan anmärkning och bilen behöver inte besiktigas igen förrän om ett år (2017/06).

Den enda omfattande reperation som varit nödvändig på bilen är på bilens A/C som slutade fungera.
Detta åtgärdades på Toyota Verkstad i April 2016 och har fungerat utan anmärkning sedan dess.

Bilen kommer från ett rök- och djurfritt hem.

Bilen har förvarats i garage när den inte har använts.
Det finns tre stycken mindre ”parkeringsmärken” på bilen varav ett sitter på passagerarsidans handtag, ett bakom vänster bakdörr och ett på nedre delen av stötfångaren fram, men det är inget som påverkar helhetsintrycket av bilen. Självklart finns bilder på detta som kan skickas över per mail vid begäran.

Det finns ett stenskott på vindrutan som har blivit lagat av Toyota Verkstad, det ser bra ut och är inget som man tänker på men det finns fortfarande ett litet märke kvar.

Två av sommardäcken (bak) är i okej/bra skick och klarar sig med allra största sannolikhet ett par säsonger till, framdäcken är lite mer slitna och gör nog sin sista säsong i år.

Det finns även fina vinterdäck som sitter på enklare fälgar som kan fås med till en billig peng.
Två av de vinterdäcken köpte vi helt nya i vintras och har endast körts med en halv säsong, de andra två är lite äldre men fortfarande i bra skick. Friktionsdäck.

Vi köpte bilen i Augusti 2014 på Toyota Center i Mölndal och då hade den mätarställning: 36075 km.
Mätarställning idag: 80XXX km.

Endast en ägare före oss.
Endast seriösa köpare gör sig besväret att ta kontakt.
Däcksparkare och fönstershoppare undanbedes vänligen men bestämt.
Vi har inte brottom att sälja bilen och kommer därför inte godta några skambud.
Bilen finns i Gråbo utanför Lerum.

Kontakt via telefon, ej sms.
Vid frågor eller om ni önskar se fler bilder på bilen går det bra med mailkontakt, jag svarar oftast inom några timmar.

Pris: 81.000kr
Med vinterdäck: 82.000kr

Utrustning
Dimljus fram/Backkamera/Centrallås fjärrstyrt/Sidobackspeglar eljusterbara/Multimediasystem Toyota Touch 6,1” pekskärm/Radio, CD/Bluetooth/Aux-Ingång/USB-Uttag/Höj & sänkbart förarsäte/Luftkonditionering (AC)/Läderklädd ratt med audiokontroller + telefonkontroll/ Fönsterhissar elmanövrerade fram/Förvaringsficka ryggstöd passagerarstol/Insynsskydd med hatthylla/Läderklädd växelspak/Yttertemperaturmätare

Säkerhet
Antisladdsystem VSC // Antispinnsystem TRC // Bromsassistanssystem BA // Låsningsfria bromsar ABS // Bältespåminnelse för fram och baksäten // Krockkuddar fram, förare och passagerar. Passagerarkrockkudden urkopplingsbar med nyckel. Sidokrockkuddar fram. Sidokrockgardiner fram och bak, knäkrockkudde förare // Justerbara nackskydd // Skyddsbalkar i sidodörrar // Trepunktsbälten på samtliga platser // Isofix barnstolsfästen bak // Barnsäkra lås bak

läs mer
Rapportera produkt / användare

Toyota

43 000 kr

Örebro, Örebro