Sök bland 183 955 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Lätta Stålram Konstruktioner FRAMEDAD SYSTEM SOLUTION

Vi är tillverkare av lätt stålram konstruktionsteknik. Vi tillverkar och monterar stålram konstruktioner som passar alla typer av projekt. Bostads- eller industriprojekt, renovering eller modulära lösningar. Med vår lätta stålram teknik byggs snabbt, enkelt och framför allt kostnadseffektivt.
FRAMECAD Systemet är oerhört mångsidigt - idealiskt för stora kommersiella, eller industriella projekt, institutionella byggnader och låga eller medelstora bostadsapplikationer.
Bostadshus
FRAMECAD erbjuder kompetens, produkter och tjänster för att hjälpa till i bostadsbyggande och bostadshus, från enstaka bostäder till flerhusiga byggnader och lägenheter.

Kommersiella och industriella byggnader
FRAMECAD Systemet är en modern, snabb design och byggnadslösning som kan erbjuda högkvalitativt arbetskraft boende, hotell, kontor, lager och mer. FRAMECAD har världsomspännande erfarenhet av att producera högkvalitativa stålram byggnader för att möta kundernas kommersiella bygg- och industribyggnadsbehov.
Institutionella byggnader
Den snabba, moderna stålram konstruktionen som erbjuds av FRAMECAD hjälper lokala och centrala myndigheter att konstruera kvalitativa, ekonomiska institutionella byggnader för sina samhällen. FRAMECAD arbetar direkt med dessa byråer och med utvecklare och entreprenörer för att leverera globala räckvidd och erfarenheter, för att leverera passande stål konstruktioner - från skolor till medicinska kliniker.
Modular och bärbara byggnader
Med modulär konstruktion är den bästa lösningen en som är lätt, hållbar och snabbt monterad. FRAMECAD Systemet för stål ramar har utformats för att möta dessa krav och passar en rad specifika projekt - från modulär bostads- eller kommersiell konstruktion till transportabla byggnader som tillfälligt boende och bärbara kontor, kaserner eller stugor.

läs mer
Rapportera produkt / användare