Sök bland 184 032 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

215 kr

Hamsterbok, "kokbok" för hamsterägare

Nu är jag äntligen färdig med min hamsterbok! Den går att beställa direkt från mig och är ett fint komplement för dig som vill veta mer om vad du kan ge dina hamstrar. För att beställa; välkommen in på min hemsida och fyll i beställningsformuläret (länk finns längre ner i annonsen.)


"Faktaruta.

Språk: Svenska
Bindning: Limhäftat mjukband
Antal sidor: 150 st
Höjd: 21 cm
Bredd: 14,5 cm
Vikt: 250 gram
Påbörjad: 2012
Utgivningsdatum: 2016-09-19
ISBN nummer: 9789185177738
Förlag: Mandatus

Pris inklusive porto: 260 kr
Pris utan porto: 215 kr "

I denna bok får du inte bara konkreta recept, utan även en möjlighet att på egen hand läsa mer om de olika ingredienserna och råvaror som ofta diskuteras i hamsterkretsar. Är citrusfrukter verkligen farligt att ge? Hur är det med rödbetor, rabarber och vindruvor? Förutom lite roliga, finurliga, goda och nyttiga recept har jag även valt att fördjupa mig lite i vad som anses farligt att ge. Varningar hörs och ses överallt, men få människor vet egentligen varför man avråder från vissa saker. Det har varit mitt främsta mål; att ta reda på vad som anses farligt och vad det egentligen kan ha för negativ inverkan på just hamstrar. Tanken med Smått & Gott är att var och en ska kunna läsa på, för att få en möjlighet att sedan fatta egna beslut om vad man kan, vill och vågar ge. Avokado, vindruvor och russin är några exempel på sådant där det råder tveksamheter om man kan/bör ge till hamstrar, men med hjälp av denna bok kan du lättare bilda dig en uppfattning om vad du vill ge just dina djur.

Mattipsen som bjuds på i Smått & Gott kommer förhoppningsvis att
underlätta vardagen för dig som fått idétorka. En liten lathund att plocka fram innan du åker till affären eller strax innan det är dags att ge hamstrarna sin kvällsmat."

Mer info samt beställningsformulär hittar du på exentrions.weebly.com;
http://exentrions.weebly.com/boken-smaringtt-och-gott.html

läs mer
Rapportera produkt / användare

Kokbok

45 kr

Stockholm, Huddinge

Kokbok

100 kr

Östergötland, Norrköping

Kokbok

40 kr

Östergötland, Norrköping