Sök bland 183 961 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

250 kr

Supergoa dvärghamsterungar!

Nu har jag snart lite dvärghamstrar (Campbells) till salu, uppfödningen är registrerad i Svenska Hamsterföreningen och alla ungar är snälla och trevliga, välhanterade och diabetestestade vid leverans. De kliver upp i handen självmant och älskar att få komma ut ur buren å busa av sig. De säljs två och två då dessa ska bo med en kompis (av samma kön,) de kostar 250:-/st och då ingår övergångsfoder och stamtavla.

* Äldsta kullen är född 25 April och de är leveransklara den 30 Maj v.22. Där finns det tre hanar otingade, alla är rödögd lilac. Pappa är import; Picus Kasenjo och mamma är min egenuppfödda Exentrion's Jewel of India, båda väldigt sociala & trevliga!

* Den yngre kullen är född 13 maj och är då leveransklara den 17 Juni v.24. Samma föräldrar som kullen ovan. Finns två rödögda lilac honor samt två hanar i samma färg otingade.

Jag vill att du läser på innan du hör av dig så jag slipper svara på samma frågor gång på gång; all info om skötsel, mat, lämplig bur, bilder på föräldrar och fler bilder på ungarna mm. finns på min hemsida; exentrions.weebly.com

Maila vid intresse!

läs mer
Rapportera produkt / användare