Sök bland 184 928 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

190 000 kr

MidCabin båt - SEA STAR 600 XR SPORTFISHER

La ut min båtmotor till försäljning men fick flera förfrågningar på vad det var för båt och om jag kunde tänka mig sälja den också. Efter lite funderade så tänkte jag att jag provar lägga ut båten till försäljning också. Men då jag är nöjd med båten så släpps den inte för några skambud.

Båten är en Sea Star 600 XR Sportfisher, en väldigt trevlig båt som passar både för dagsutflykter och möjlighet till övernattning. Vad jag gillar med båten är att den är väldigt smidig att komma i fören och det är en stor dörr både fram och bak för att ta sig in och ut ur hytten. Alla väggar är klädd med liknande vitt konstläder, vilket gör hytten ombonad. Det är full ståhöjd i hytten och du har möjlighet att öppna en stor taklucka. Vidare är det väldigt trevligt att det är självläns så du slipper ösa båten efter regn, när det regnar öppnar du bara dörren och går in i en torr hytt och tre av fönsterna har vindrutetorkare.

I hytten hittar du två stolar och två soffor, rymmer bekvämt 6 personer sittande, vidare finns det en liten diskho och plats för att ställa en spisplatta. Utöver det har båten utrustas med en dieselvärmare, som värmer upp hytten snabbt, elmanövrerat sökarljus på taket, GPS och ekolod och trimplan.

Båten går lätt i vattnet och drivs fram av en 90 HK fyrtakts Mercury. Vidare har den hydraulisk styrning som gör det lätt att manövrera.

Båten ligger i Oxelösund (1 mil från Nyköping eller 10 mil söder om Stockholm), den ligger idag på land och motorn kan startas vid seriöst intresse.

Pris: 190 000 kr för båt och motor, kan även tänka mig sälja bara motorn för 37 000 kr

Specifikation:
-----------------------------
Tillverkare: SEA STAR
Modell: 600 XR SPORTFISHER
Längd (m):5,60
Bredd (m):2,20
Djup (m):0,30
Vikt (kg):600
Årsmodell: 2000 eller 2001, osäker
Motor: Mercury 90 Hk 4-takt från 2001
Utrustning:
- Fast tank
- Dieselvärmare
- Elmanövrerat sökarljus på taket
- Landtärnor
- Garmin GPS och ekolod
- Elmanövrerade Trimplan
- Vindrutetorkare
- Hydraulisk styrning - Ultraflex
-----------------------------


Mer om motorn:
------------------------------------
Mercury utombordare 90 HK, 4-takt, som går riktigt bra.
Precis genomgått service där samtliga förgasare rengjordes och nya tändstift monterades.
Fördelen med denna utombordare är att den har inte en massa elektronik så du har möjlighet att skruva själv om något skulle krångla. Vidare så står det Mercury på kåpan men under kåpan sitter det en Yamaha motor, detta då Mercury valda att köpa in Yamaha motorer och döpa om till sitt egna märke för dessa årsmodeller.
Specifikation över motorn:
---------------------------
Modell: Mercury 4-takt FourStroke
Hästkrafter: 90
Årsmodell: 2001
Rigg: Lång
Övrigt: Elstart, tilt, sidomonterat reglage och varvräknare
------------------------------------


Utlagd på flera olika sidor och jag kan skicka fler bilder.

läs mer
Rapportera produkt / användare