Sök bland 185 174 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

6 050 kr

Söker en hyreslägenhet att hyra i någon bra stad i Sverige,Kan flytta väldigt fort vid ledighet samt godkännande(kontrakt)

Vill hyra en 2a eller en 3a,skulle kunna med en stor 1a oxå. Men helst 2a,Önskemål jag har är någon uteplats(Balkong)gärna,helst inget höghus.Perfekt 1a,2a,3e våningen. Inte för långt från idrottsplatser,träningsmöjligheter.Även gärna nära till mat affär o apotek,ultimata är ju i centrum=) Garageplats att hyra,inte så viktigt men bra.Sen om det är ett område i svårigheter(VÅLD;DROGER;MORD;VAPEN) det är inte så de avskräcker mig fast många vill ju ej bo i såna ställen. Tvättstuga så klart ett måste. Gärna med många tomma lite större affärs lokaler i närheten m tanke på företaget ja ev ska satsa på.
Jag är glad om ja hittar en lägenhet för max 6000kr i månaden så snarast möjligt i någon lite större stad, Så om någon har en lägenhet som är uppsagd så hör jättegärna av er till mig även om ni tänker är nog inget för han? Jag har fast ekonomi och aldrig haft nå hyresskulder. Jag har tänkt bygga upp mitt liv i nästa stad ja kommer till och är där sen för att stanna, Bygga upp nå bra o få en nystart i livet. Min mail är följande
andreassjoqvist2390@gmail.com

jättetacksam för samtal eller mail från folk som kan ha nå av intresse till mig.
Tack på förhand. Ha det så bra , Andreas

läs mer
Rapportera produkt / användare