Sök bland 191 905 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

5 000 kr

Betty And Reg har haft sina engelska bulldogvalpar

Betty och Reg har fått en fantastisk valpkull. Både Betty och Reg har fantastiska stamtavlor med en lång lista över mästare i båda. De har den fantastiska mästaren sealville
i deras stamtavla. Detta kull har varit länge i planeringen varför 3 har reserverats före födseln. Betty är vår familjehund och är en fantastisk passande tik, hon är extremt frisk och älskar ingenting mer än att riva med vår galna Röda Setter. Hon är ett absolut exempel på rasen.
Pappa Reg är från den berömda Testwood Kennel. Han har en lång lista med mästare i sin stamtavla som har gjort det möjligt för honom att vinna nästan allt som går. Detta kulminerade med att vinna först i showen på Crufts 2014. Hans krav på berömmelse är att han också gick till Louis Hamiltons Bulldog.
Betty har vårdats av den prisbelönta veterinärpraktiken Barton Lodge.Det är där jag arbetade i 5 år så att det aldrig skedde någon kostnad. Jag har nu gått vidare till Medical Detection-hundar där jag hjälper till att träna hundar för att rädda människors liv. Som ni kan säga att hela mitt liv har och är kretsat om hundar så jag är här 24/7 för hjälp och råd.
Valparna kommer med vanliga valppaket, stamtavlor, veterinärkontroll
maskade, mikrosnitten, 4 x veckors försäkring, DNA-certifikat
leksaker, mat och så mycket mer. Kennel Club-registreringar och mycket mer. Dessa valpar är väldigt speciella för oss så var snäll inte förolämpad av våra regleringsmetoder. Det är av yttersta vikt att dessa valpar går till rätt hem. De kommer att vara redo tidigt, vilket är den perfekta tiden
att ha en valp med bättre väder och längre kvällar.
Dessa är verkligen vackra valpar.
Skicka gärna e-post så att du inte missar det.

läs mer
Rapportera produkt / användare