Sök bland 184 045 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

8 600 kr

Sony Alpha a6400 i nyskick svart inkl. objektiv (16-50-mm kit)

Hittills har jag använt kameran i min streaminginstallation. Den drevs permanent med ett blindbatteri, vilket är anledningen till att det medföljande batteriet nästan aldrig har använts. Kameran har aldrig använts utanför mina fyra väggar och har inga tecken på användning. Den har legat i en smallrick-bur, så det finns inga repor eller liknande på huset.

Standardobjektivet som följde med kameran är också till salu. Den är extremt kompakt. Jag har aldrig använt den, så jag kan inte uttala mig om den optiska kvaliteten. Jag testade den dock inför försäljningen. Det fungerar perfekt.

Jag säljer en adapter från Smalrick, som jag bara har använt en kort tid. Den används för att flytta kontaktdonet (vanligtvis för en extern mikrofon) för att kunna använda mikrofonen och den vikbara displayen samtidigt. Jag har tagit ett foto av den. Mikrofonen ingår uttryckligen inte i erbjudandet.

Originalförpackningen finns kvar, liksom originaltillbehören. Detta är naturligtvis en del av erbjudandet.

Jag har fastställt antalet slutarutlösare från Exif-uppgifter. Det är mindre än 100 bilder. En skärmdump bifogas som bevis.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Lampor

200 kr

Södermanland, Eskilstuna