Sök bland 184 036 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

300 kr

Spindlar, jättekackerlackor, terrarier, mm.

Spindlar och jättekackerlackor säljes!
Säljer även oanvända exoterrarier!

Finns i Sundsvall. Kan även eventuellt tas till Bollnäs och kanske efter vägen mellan Sundsvall - Bollnäs. Kan nog troligen även tas till Ludvika.
OBS: Skickar ej!

Mejla vid intresse: Anniiie86a@hotmail.com

Spindlar;

* G. Rosea hona, med ett litet glas terrarium (30x30x30).
Tog över den från ett vanvårdshem, visste inte vad för art den var eller vad för kön den var (hade ingen kunskap då om spindlar), men enligt olika forum efter en del om och men så kom det fram till G. Rosea. Jag är inte 100% säker pga jag fick en hel del andra svar med, men de flesta svar var G. Rosea. 500kr för allt? Osäker hur pris läget ligger. Går att diskutera.

* B. Albopilosum, okönad. Juvenil eller Subadult tror jag.
500kr kanske? Vet inte hur prisläget ser ut, går att diskutera.
Bor just nu i en petbox, men skulle behöva ett större boende. Men kan sälja med petboxen också.

* B. Emila , juvenil (tror jag). Okönad.
Osäker på pris. Men 350kr? Går att diskutera, osäker hur priset ser ut för en sån, vor för tillfället i en petbox, men skulle behöva nytt boende. Men kan sälja med den med.


Jättekackerlackor;

* A. Tesselata med terrarium plus lite tillbehör. Finns minst 30 stycken kackerlackor, ca 30 st vuxna och näst intill vuxna. Såg att det även var några nymfer i terrariet. Levt här som husdjur.
Allt som allt, 850kr? Med alla kackerlackor, terrarium och lite tillbehör. Går eventuellt att diskutera, osäker på priset. Köpa kackerlackor styck? Det går också bra. Då de är för många i det terrariet. :)


Terrarier;

* 3 stycken splitter nya exo terrarier som vi fick utav min far som jag tänkte att spindlarna skulle flytta in i, men har inte kunnat ordna med det ännu. Helt och hållet oanvända! Mått: 30x30x45.


Vid köp av spindel kan terrarium säljas för en billigare peng! Kan eventuellt även göra ett litet paketpris med terrarium + lite tillbehör + spindel.

Intresserad utav allt sammans? Plus få med tillbehör, foderinsekter mm. Hör av dig då med!

läs mer
Rapportera produkt / användare

Robin

Har du kvar G.Rosea? Samt finns det större än 30x30x30?